Klinikk Estetikk kjemisk peeling

Sunekos 200 og 1200

Etter fylte 25 år vil kroppen begynne bryte ned mer kollagen og elastin enn vi produserer, og aldringsprosessen i huden starter sitt inntog med linjer og grovere og slappere hud. Dette er dessverre det naturlige resultatet av aldringsprosessen.

Men ved å stimulere huden til å øke produksjon av kollagen og elastin oppnår man at huden ser yngre ut, volumtap forbedres, linjer reduseres og huden får økt tilførsel av fukt.

Sunekos.jpg

Sunekos er en ny injeksjonsbehandling (ikke filler) her i Norge, som kan vise til godt dokumenterte resultater gjennom studier fra andre land i Europa. Behandlinger med Sunekos korrigerer og forhindrer tegn på aldring, og er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, samtidig som du gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte.  

Kollagen er en av hudens viktigste byggesteiner som styrker hudens fuktighetsnivå og kan også virke positivt på hudens elastisitet, stramhet og fuktighet.

Elastin er det som gir spenst i huden og gir den evne til å trekke seg sammen.

Sunekos er en patentert formel med hyaluronsyre og aminosyre som stimulerer intercellulærsubstansen (væsken rundt cellen) hvor vi blant annet finner kollagen og elastin. 

Sunekos for ansikt kommer i to utgaver;

Sunekos 200 for en generell hudforbedring og Sunekos 1200 for å behandle noe mer volumtap og hud med lite elastisitet.

Disse behandlingene kan også kombineres og noe vi vurderer og spesialtilpasser for hver enkelt kunde. 

Behandlingen er egnet både for yngre kunder (30+) og oppover for å bremse fysiologisk aldring av huden, samt for moden hud for å redusere tegn på aldring og reaktivere cellulær funksjonalitet.

Områder som kan behandles er blant annet rundt øynene, hals, bryst, hender, panne og generelt i ansikt.

Det anbefales tre behandlinger med én til fire ukers mellomrom.

Behandlingen har lite eller ingen  "nedetid", og de fleste kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart.

Noen kan bli litt hovne, spesielt rundt øynene, og som med alle injeksjonsbehandlinger kan det oppstå små blåmerker i huden.

Som med alle andre injeksjonsbehandlinger må man være frisk og ikke gravid eller ammende.

-Filler

-Klinikk Estetikk

Tønsberg

Botox