top of page
Klinikk Estetikk

Fotona Smooth eye

Fotona Smooth Eye laserbehandling forbedrer rynker, strammer opp huden og øker produksjonen av kollagen rundt øynene. Behandlingen er et effektivt alternativ til fillerbehandling og kirurgisk operasjon for nedre og øvre øyelokk.
 
Fotona Smooth Eye passer deg som ønsker hudforbedring rundt øynene. Området er vanskelig å behandle med gode resultater, men en serie med Fotona laserbehandling vil kunne stramme opp løs hud, minimere linjer, rynker og ringer rundt øyne.

Smooth Eye

Behandlingen passer for deg som ikke er klar for filler og øyelokks kirurgi, men  ønsker å forebygge og holde huden rundt øynene ved like. Fotona Smooth Eye forbedrer.

Fotona Smooth Eye er en laserbehandling som reduserer hudoverskudd og reduserer rynker rundt øynene. Laserbehandlingen utføres etter lokal bedøvelse, man kjenner som regel lite til selve behandlingen. 

  • Forbedrer hudtrukturen,linjer og rynker rundt øynene

  • Strammer opp løs hud, forbedrede øyelokk

  • Øker kollagenproduksjon

  • Fjerner mørke ringer rundt øynene

Hvor mange behandlinger trenger du?

Det er anbefalt med 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom for optimalt resultat. Du bør deretter opprettholde resultatet med en til to behandlinger i året.

Hva må man tenke på før og etter en laser behandling?

Dette er en laserbehandling som vil gi en nedetid 3-4 dager. Du kan heller ikke være i sol 4 uker før eller etter behandlingen. Det er viktig at du avslutter bruk av sterke syrer i ansiktet før behandlingen. Dette får du også informasjon om ved konsultasjon/behandling.

bottom of page