Klinikk Estetikk kjemisk peeling

Prisliste

Kjemisk peelingKlinikk Estetikk_edited.jpg

Peeling

Peeling betyr å ”fjerne det ytre hudlaget”. Peeling/kjemisk peeling vil forynge huden og er en effektiv og svært mye brukt behandling. Peeling hjelper med å redusere ulike hudproblemer som for eksempel rynker, pigmenteringer, akne og inflammatoriske tilstander.

Cosmelan-peel-Klinikk-Estetikk.png

Kjemisk peel ansikt

Kjemisk peeling er effektive hudbehandlinger som eksfolierer huden vedhjelp av kjemiske virkestoffer. Behandlingen gir huden en glattere og jevnere overflate. Peelingene har en lavere PH enn huden og påfører huden et kontrollert traume for å stimulere til vekst av nye og friske celler. Under behandlingen vil du føle en lett svie/kløe. I ettertid kan du også oppleve å flasse litt i huden. Dette vil normalt sett avta etter få dager. Det finnes mange forskjellige peelinger med forskjellige virkestoffer og styrke. Riktig peelingtype blir valgt i samråd med deg basert på din hudtype og ønsket resultat.

Fra kr. 1100,-

Kjemisk peel hals og bryst

Samme behandling som peel ansikt, men kun på bryst og hals

Kr. 1490,-

Skinbetter Science peel 30%

Effektiv behandling utviklet for et bredt spekter av hudtyper. Peelingene inneholder ulike konsentrasjoner av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre samt den patenterte AlphaRet®-teknologien. Resultatet gir synlige hudforbedringer! Behandlingene reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur, forbedring av akne og uren hud samt masse glød og utstråling! Behandlingen anbefales som en kur på 4 behandlinger - 1 gang i uken, for optimalt resultat. Er du usikker på hvilken peel du skal velge, kan vi avgjøre det sammen med deg

Kr. 1500,- Kur kr. 5000,-

Skinbetter Science peel 50 %

Effektiv behandling utviklet for et bredt spekter av hudtyper. Peelingene inneholder ulike konsentrasjoner av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre samt den patenterte AlphaRet®-teknologien. Resultatet gir synlige hudforbedringer! Behandlingene reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur, forbedring av akne og uren hud samt masse glød og utstråling! Behandlingen anbefales som en kur på 4 behandlinger - 1 gang i uken, for optimalt resultat. Er du usikker på hvilken peel du skal velge, kan vi avgjøre det sammen med deg.

Kr. 1990,- Kur kr. 6990,-

Peel og Mesoterapi

Ønsker du en mer effektiv behandling anbefaler vi en kombinasjonsbehandling med microneedling, peeling og mesoterapi. Vi velger en peeling tilpasset ditt ønske og behov. Microneedling kan kombineres med en mild peel som gir huden glød, eller eksfoliering slik huden flasser og får forbedret hudstruktur etter kun en behandling. Mesoterapi tilfører huden næringsstoffer og gir huden et friskere utseende. Peel + 1 cocktail mesoterapi fra kr. 1990,- Peel + 2 cocktail mesoterapi fra kr. 2490,- Peel + 3 cocktail med mesoterapi kr. 2990,-

Fra kr. 1990,-

Meline

MeLine er et spesialisert hudprogram, som er rettet mot behandling av ujevn hudtone. I tillegg forbedrer Meline aldringstegn, fine linjer, rynker, forbedrer solskadet hud og gir huden glød. Serien består av hjemmeprodukter og klinikkprodukter, og gir 90-95% forbedringer innen 60-90 dager. MeLine behandler pigment forårsaket av: Solskader Melasma Postinflammatorisk hyperpigmenteringer

Varierer etter behandling og produkter

Ved hjelp av stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og vitaminsyrer vil regenerative mekanismer aktiveres i de ulike lagene av huden. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og vil derfor skape en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Under behandlingen kan man merke litt prikking og varme i huden , noe kortvarig rødhet kan forekomme umiddelbart etter behandling. 

For å oppnå ønskede resultater anbefales 4-8 behandlinger over en periode med 2-4 ukers pause mellom hver behandling, avhengig av hvilken peel som benyttes. ​

​Er du usikker på om peeling er en behandling for deg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi benytter oss av produkter for alle typer hud – også sensitiv/inflammatorisk hud. 

Laser_hårfjerning.png

Laserbehandlinger

Høsten er den perfekte tiden til å starte med laserbehandlinger, da dette er behandlinger som krever at du ikke er i solen. For det andre må du som regel gjennom (med unntak av noen indikasjoner) flere behandlinger med et visst intervall . Høst, vinter og tidlig vår er høysesong for laserbehandlinger da vi ikke  har sterk sol.

 

Populære behandlinger for både kvinner og menn er hårfjerning med laser. Behandling passer for deg med mørke hår. Vi har Alexandrite laser, som regnes som gullstandarden for permanent hårreduksjon. Ved å velge "feil" laser, kan du ende opp med å gjøre flere behandlinger enn nødvendig. Har du mørke hår, vil du oppleve en stor reduksjon allerede etter første behandling. Hårene har flere vekstfaser og det kreves  flere behandlinger for permanent hårreduksjon. Populære områder er overleppe, hake, armhule og bikinilinje.

 

IPL og ND:YAG fjerner sprengte blodkar i ansiktet og på bena. Med vår IPL kan vi forbedre generell rødhet i ansiktet, og solskadet hud (rødhet og pigment på bryst).

 

Med Fotonalaser kan vi tilby laserpeelinger, forbedring av solskader, hudstruktur, arr, oppstramming av huden rundt øynene og i ansiktet. 

savingPNG.PNG

Hårfjerning med laser

Tykke og mørke hårstrå er bedre egnet til stråling enn tynne og lyse. Rødt og blondt hår har lite pigment i hårsekkene og kan derfor være vanskelig eller umulig å behandle. Grått og hvitt hår kan ikke behandles. De fleste kunder fjerner uønsket hår på legger, rygg, under armene og rundt bikinilinjen, men vi behandler også andre områder enn disse. Laseren har et kjølesystem som reduserer ubehag. Det er normalt å bli rød og øm i huden, men dette er forbigående. Antall behandlinger for å oppnå ønsket resultat varierer fra person til person, avhengig av farge på håret og hvilken syklus håret befinner seg i. For majoriteten holder det med 5-6 behandlinger. Unngå å nappe, vokse eller epilere 4 uker før behandling. Dette har sammenheng med vekstsyklus, og vi ønsker så mange normale hårsekker som mulig før behandlingen. Legger kr. 2500,- | Lår kr. 3000,- | Rumpeballer kr. 2000,- | Bikinilinje kr. 1500.- | Brasiliansk kr. 2000,- | Armhuler kr. 1500,- | Armhuler + bikinilinje kr. 2450,- | Armer kr 2400,- | Rygg fra kr. 2900,- | Skuldre og overarm kr. 2500,- | Fingre, hender, tær fra kr. 1100,- | Brystkasse kr. 2300,- | Magestripe kr. 1250,- | Overleppe + hake kr. 1650,- | Overleppe kr. 950,- | Hake kr 950,

Fra kr. 990,-

Pigmentflekker og blodkar

Sprengte blodkar opptrer ofte i ansiktet hvor huden utsettes for daglig miljøpåvirkning som sol og luftforurensning. I tillegg er kjemisk påvirkning fra sminke medvirkende årsak. Ved hjelp av laser, kan vi fjerne sprengte blodkar i ansiktet skånsomt og effektivt. De fleste ser tydelig forskjell allerede etter første behandling. På legger og lår opptrer også ofte skjemmende blodkar røde eller blå. Disse er også godt egnet for fjerning med laser.​ Det kan 1-2 uker før huden normaliseres. ​ Pigmentflekker og melasma er vanlige tilstander særlig hos kvinner. Ofte skjer disse forandringene ved graviditet, soleksponering og bruk av p-piller. Årsak til pigmentforandringer er sammensatt, men faktorer som gjerne spiller inn er sollys, hormonelle forandringer, p-piller, samt betennelse. Laserbehandling blodkar ansikt fra kr. 1500,- Laserbehandling blodkar legger fra kr. 3000,- per behandling. Fjerning av pigmentflekker fra kr. 1500,-

Fra kr. 950,-

Fotona Liplase

Fotona Liplase er en laserbehandling som forbedrer leppestruktur og farge, er kollagensimulerende og gir økt leppefylde. Dette er et alternativ til deg som ønsker et naturlig og subtilt resultat. Behandlingen gir lite nedetid med litt hevelse og flassing som regel på dagen etter behandlingen.

Kr. 790,-

Fotona Hydralase

Har du får lite fukt i huden kan det gi økt irritasjon, og mindre effekt av spesielt varmebehandling med laser som har som hensikt å stimulere kollagen og gi en oppstrammende effekt på huden.

Fra kr. 1990,-

Fotona 4D/5D

Det nærmeste du kommer facelift uten kirurgi. Med Fotona 4D utfører vi fire ulike steg i en behandling. Behandlingen er veldokumentert, og ved å jobbe med ulike laserstråler stimulerer vi huden i alle lag. Vi forbedrer slapp hud, volumtap, linjer, rynker, hudkvalitet og hudtone. Behandlingen styrker kollagenet, og gir en kraftig kollagen produksjon som er med på å gi deg et naturlig resultat. Behandlingen vil også gi forbedring av porer, forbedre solskader, og gi en jevnere hudtone. Liplase 2000,- Porebehandling 2500,- Smooth eye 4500,- Fotona 4D 4500,- Acnearr 6000,- Rynkebehandling dyp 6000,- Laserpeel: 3500,- Oppstrammende behandling hals 2500,-

Fra kr. 2000,-

Fotona Laserpeel Light

Dette er en behandling for deg som ønsker et raskt og synlig resultat, og som tåler nedetid. I denne behandlinger jobber vi både i dybden, og på overflaten av huden med ER:YAG laser. Behandlingene passer til aldersgruppen 30-50 år, Vi anbefaler forbehandling Denne behandlingen jobber kun i det øverste hudlaget. Her har du minimal nedetid, men du kan oppnå forbedring av porer og glød. Behandlingen passer som party peel eller behandling for ekstra glød . For optimalt resultat bør du gjenta behandlingen 3-4 ganger med 4 ukers mellomrom, og kombinere behandlingen med et tilpasset hudprogram som vil gi behandlingen enda bedre effekt.

Kr. 2990,-

Fotona Laserpeel Medium

Dette er en behandling som gir forbedring av hudstruktur, fine linjer, porer, overfladiske pigmenteringer og en jevnere hudtone. Peelingen virker også hudoppstrammende. For optimalt resultat bør du gjenta behandlingen 3-4 ganger med 4 ukers mellomrom, og kombinere behandlingen med et tilpasset hudprogram som vil gi behandlingen enda bedre effekt. Andre gode kombinasjoner for å få en sunn hud og et naturlig resultat er å kombinere disse behandlingene med fuktbehandlinger som Restylane Skinbooster, Revok50 eller Profhilo. Ved denne behandlingen vil du få nedetid. Det vil si huden vil bli rød, sår, og stram. Etter noen dager vil du begynne å flasse. Nedetiden vil variere for den enkelte mellom 4-6 dager.

Kr. 2990,-

Fotona Smooth Eye

Fotona Smooth Eye laserbehandling forbedrer rynker, strammer opp huden og øker produksjonen av kollagen rundt øynene. Behandlingen er et effektivt alternativ til fillerbehandling og kirurgisk operasjon for nedre og øvre øyelokk. Fotona Smooth Eye passer deg som ønsker hudforbedring rundt øynene. Området er vanskelig å behandle med gode resultater, men en serie med Fotona laserbehandling vil kunne stramme opp løs hud, minimere linjer, rynker og ringer rundt øyne. Bestill Behandlingen passer for deg som ikke er klar for filler og øyelokks kirurgi, men ønsker å forebygge og holde huden rundt øynene ved like. Fotona Smooth Eye forbedrer Forbedrer hudtrukturen,linjer og rynker rundt øynene Strammer opp løs hud, forbedrede øyelokk Øker kollagenproduksjon Fjerner mørke ringer rundt øynene Hvor mange behandlinger trenger du? Det er anbefalt med 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom for optimalt resultat. Du bør deretter opprettholde resultatet med en til to behandlinger i året. Hva må man tenke på før og etter en laser behandling? Dette er en laserbehandling som vil gi en nedetid 3-4 dager. Du kan heller ikke være i sol 4 uker før eller etter behandlingen. Det er viktig at du avslutter bruk av sterke syrer i ansiktet før behandlingen. Dette får du også informasjon om ved konsultasjon/behandling.

Kr.

Høsten er den perfekte tiden til å starte med laserbehandlinger, da dette er behandlinger som krever at du ikke er i solen. For det andre må du som regel gjennom (med unntak av noen indikasjoner) flere behandlinger med et visst intervall . Høst, vinter og tidlig vår er høysesong for laserbehandlinger da vi ikke  har sterk sol.

Restylane_filler_lepper_røykelinjer_volum_Tear_through__Klinikk_Estetikk.jpg

Restylane Filler

Hudkvaliteten blir dårligere med alderen. Spensten forsvinner, huden blir ofte tørr og rynker og linjer dukker opp. Årsaken  er at kvaliteten på hudens naturlige hyaluronsyre svekkes og kollagen og elastinfibre brytes ned. Restylane ligner kroppens egen hyaluronsyre og bidrar til å motvirke prosessen.

IMG_5995.JPG
IMG_5995.JPG

Restylane Tear Trough

Restylane Tear through er en behandling for trette øyne, og fungerer som en concealer-behandling, bortsett fra at denne er under huden, og behandler der problemet oppstår. Ved den rette indikasjonen gir denne behandlingen helt fantastiske resultater, og de aller fleste føler seg mye freshere. Behandlingen medfører stort sett kun to stikk på hver side, er minimalt smertefullt, og gir gode resultater.

Kr. 

Restylane Vital Skinbooster

1 ml kr.  3690,- 2ml kr. 5900,-

Restylane Vital Skinbooster kur

En unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann. Restylane Skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane Skinboosters injiseres i mikro-doser i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Effekten av Restylane Skinboosters er påvist og dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Noe effekt oppleves allerede etter første behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan ses. Restylane Skinbooster gjenskaper fukt og balanse i huden og gir huden mulighet til å styrkes og bli fastere. Spesielt godt egnet til behandling av små linjer og slapp hud i ansiktet, i lepper som har mistet volum og/eller fukt, på brystparti og hals, og hender. De som sliter med kronisk tørr og sensitiv hud pga genetikk, klima eller ulike hudsykdommer, eller ved bruk av ulike medikamenter har stor glede av fuktbehandlinger med skinbooster.

3 behandlinger a 2 ml kr. 15 950,-

Skinboosters er først og fremst brukt som kur for hudforyngelse, men har også andre indikasjoner med svært god effekt, som arrkoreksjon og behandling av akne arr. Ved å injisere områder med arr, vil hudens kvalitet øke, slik at arrene nedtones i stor grad. Et annet behandlingsområde for skinboosters er å slette ut rynker rundt munn, såkalte «røykelinjer», i dette området ønsker vi ikke å fylle i fare for å øke volum og dermed få «snusleppe». Her er skinboosters et utmerket produkt for å oppnå et jevnt resultat, uten å gi volum. Skinboosters er også ofte benyttet mot akne arr, i tillegg til at de kan forbedre huden på hals og bryst. Kuren er på tre behandlinger med noen ukers mellomrom. Da tar man litt etter litt, lar huden jobbe mellom behandlingene, og tilpasser etter hvert. Etter en kur på tre behandlinger, kan man ta en såkalt ”touch-up” etter noen måneder, kanskje et halvt år, kanskje mer. Hvor ofte man trenger - eller ønsker er en tuch-up er veldig individuellt.

Restylane Kysse og Restylane Lip Volume

Voksne kvinner ønsker kun litt fylde i leppene uten at det gir store lepper Behandling med Restylane i lepper er ikke lenger bare en behandling for å gi store lepper. Den største kundegruppen er faktisk damer over 35 år som ønsker å opprettholde fukt og volum i leppene. Huden på leppene er svært tynn, og ettersom leppene mister sin fylde og fuktighet, blir rynkene rundt leppene mer fremtredende og er derfor blant de aller første tegn på aldring. Det handler om å beholde leppene du alltid har hatt lengst mulig. Restylane Kysse er spesialdesignet for å gi fløyelsesmyke lepper og diskrè volum. Konsistensen på Restylane Kysse gir et enda mykere og et mer integrert resultat enn de øvrige produkter.

0,5ml kr. 3150,- | 1ml kr. 3700,

Hudkvaliteten blir dårligere med alderen. Spensten forsvinner, huden blir ofte tørr og rynker og linjer dukker opp. Årsaken  er at kvaliteten på hudens naturlige hyaluronsyre svekkes og kollagen og elastinfibre brytes ned. Restylane ligner kroppens egen hyaluronsyre og bidrar til å motvirke prosessen. Ved injeksjon tilfører man frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegnene dempes eller glattes ut. Restylane finnes i ulike varianter, som på forskjellige vis framhever eller forbedrer utseendet ditt. Dersom du ønsker å gjøre huden yngre, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller forstørre leppene, er Restylane et godt alternativ.
Du vil se resultatet av behandlingen umiddelbart. Rynker blir jevnet ut og huden blir glattere. Leppene kan både bli større og mer markante. 
 
Dette kan du forvente av en Restylanebehandling:

  • Bedre hudkvalitet, spenst og struktur.

  • Færre rynker.

  • Forynget utseende på ansikt, hals, utringning og hender.

  • Fyldigere lepper, mer definerte leppekonturer og mer markert amorbue.

  • Økt volum og definerte ansiktstrekk.

 
Restylane er verdens ledende filler for hudfornyelse og estetisk korrigering. På bakgrunn av dens innhold av hyaluronsyre er det den filleren på markedet som samsvarer best med innholdet i huden selv, noe som er grunnen til at det oppleves svært få bivirkninger ved behandling. Sikkerheten og effekten ved bruk av Restylane er omfattende klinisk dokumentert.