top of page
Klinikk Estetikk kjemisk peeling

Revok 50

Revok50 – Ny intensiv biostimulerende injeksjonsbehandling

REVITALISERE | REHYDRERE | REGENERERE | REMODELERE

Revok50 er en biostimulerende behandling der bestemte substanser som kroppen ikke lenger kan produsere i riktig form og mengde, injiseres inn i huden. Den optimaliserer hudens funksjon og struktur og forbedrer fibroblastens produksjonsevne.
Produktet injiseres i 20 ulike punkter og inneholder 50 mg høymolekylær hyaluronsyre og 195 mg aminosyrer. En perfekt behandling for god hudpleie

HVA KJENNETEGNER REVOK50?

 

Hyaluronsyre og passende aminosyrer er ingrediensene som er nødvendige for å starte bioregenereringsprosessene og gjenopprette hudens sunne utseende. REVOK50 fungerer på en synergistisk måte ved å gi huden den høyeste konsentrasjonen av hyaluronsyre og den optimale dosen av utvalgte aminosyrer. En slik rik cocktail forårsaker en sterk biostimulering av regenerative prosesser, samt en umiddelbar effekt av hydrering, spenning og forbedring av hudtonen.

 

 

Behandlingen utføres på pasienter som har behov for å forebygge eller korrigere for rynker, volumtap, tørr/livløs hud og arr. Det anbefales 3 behandlinger med 1 mnd intervall, og gjentas årlig ved behov.

Produktet er meget egnet for å behandle ansikt, hals, hender og underarmer.

bottom of page