top of page

Ønsker du å føle deg fresh, som den beste utgaven av deg selv, uten å se overbehandlet ut?
Behandlinger med Restylane, utføres av autoriserte sykepleiere ved Klinikk Estetikk, og gir deg naturlige resultater. Restylane har vært på markedet i 16 år og er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre. Det er hovedgrunnen til at Restylane ofte omtales som The Gold Standard. Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaluronsyre, noe som gir en større trygghet for deg som kunde i forhold til innkapsling og kuler i huden etter behandling. Restylane glatter ut rynker, forynger huden, gir fyldigere og mykere lepper, og fremhever ansiktskonturer.

Restylan filler Klinikk estetikk

Gir økt volum og bedre hudhelse
Restylane er en merkevare med en rekke produkter som brukes på forskjellige områder og indikasjoner; alt fra å øke volum til foryngende behandlinger som gjør huden frisk, myk og naturlig. 
Behandlinger med Restylane stimulerer også huden til å produsere mer fukt, elastin og kollagen - og det gir bedre hudhelse. Du vil blant annet oppleve at huden blir glattere og spenstig.
 
Varighet
Varighet etter behandling varierer fra person til person i forhold til alder og hvor det injiseres. De fleste opplever en varighet på 4 måneder (som for eksempel lepper) til 7 måneder (som blant annet kinn og linjer ved munnviker). Vi anbefaler en oppfølgings behandling ca seks måneder etter første injeksjon. Mange opplever at effekten etter oppfølgings behandling virker bedre og varer lengre.

Reaksjoner
Det er få som opplever reaksjoner etter behandlinger. Enkelte kan bli midlertidig røde, og noen kan oppleve hevelse og/eller blåmerker. Reaksjonene er kortvarige. Blåmerker og rødhet kan skjules med en god foundation. Skulle du være i tvil om alt er som det skal, kontakt oss.
 
Restylane benyttes til følgende behandlinger:
·    Leppeforstørrelse
·    Leppekontur
·    Røykelinjer
·    Volumbehandling kinn
·    Konturering kjevelinje/kinn
·    Tear trough (søkk under øyne).
·    Fuktbehandling (skinboster) ansikt, hals, bryst og hender
·    Arrbehandling
       
Ved blant annet behandling av lepper, påfører vi bedøvelseskrem i 5-10 minutter før behandling.

Kontraindikasjoner:
Hvis man har feber er gravid, ammende, har nedsatt almentilstand, bruker antibiotika eller har pågående munnsår kan man ikke få behandling med filler før dette er over. Ved kroniske og autoimmune sykdommer skal behandling alltid godkjennes av lege før injeksjon.

Alle behandlinger med Restylane utføres av autoriserte kosmetiske sykepleiere som er spesialister innen injeksjonsbehandlinger, vi tar din helse og trygghet på alvor.

Klinikk Estetikk Restylane fillr

Restylane

bottom of page