RAAW by trice

RAAW BY TRICE

En organisk duft- og hudpleieserie som dufter himmelsk og oser av eksklusivitet 

Vi har lenge vært på jakt etter et merke som vi kan kombinere med våre medisinsk produkter.

 Vakker hud er mer enn et produkt, det er en livsstil. RAAW ble opprettet med den hensikt å nærme seg skjønnheten på en helhetlig måte, og ritualet med egenomsorg omfatter så mye mer enn bare å bruke produkter.

 

Blue Beauty Drops Balancing Facial Oil

Raaw_By_Trice_Blue_Beauty_Drops_Uden_Spe

Serum og ansiktsolje i ett og samme produkt. Nærende ansiktsolje full av antioksidanter og vitaminer med oppfriskende og beroligende effekt. Laget av blå oljer rike på azulene for å gi balansert fukt uten å tette porene. Huden blir silkemyk og får en nydelig glød. passer for alle hudtyper - spesielt om man plages med acne eller fet hud.

Ocean Dew Hydrating Mist

Raaw_By_Trice_Ocean_Dew_Hydrating_Face_M

Frisk antioksidant face mist er basert på vilt høstet tang og alger som oppleves fuktgivende og foryngende på huden. Ocen Dew er fylt med oppfriskende ingefær, bløtgjørende Aloe Vera og gjenoppbyggende ylang ylang.

Gir huden din næring  og etterlater huden gjenoppfrisket og strålende..

Eye Love Serum

RAAW_By_Trice_Eye_Love_Serum_klinikkeste

Frisk opp trette øyne opp med dette køyeserumet med høyt innhold av antioksidanter og koffein. Eye Love motvirker hovenhet under øynene og mørke ringer.

 

Praktisk liten beholder som er lett å ta med seg. 

Kan også brukes på leppene for å forhindre kråketær.

Blackened Santal - Eau de parfume

Raaw_By_Trice_Blackened_Santal_Perfume_k

Sensuell og berusende. En fristende blanding av mystisk sandeltre og sedertre, krydret kardemomme og mørk vanilje. Løftet med et snev av fiol og et delikat hint av iris.

 En duft for både menn og kvinner. 

Sea Silk Exfoliating Crème Mask

Raaw_by_Trice_Sea_Silk_Exfoliating_Creme

En utsøkt, skånsom eksfolierende creme maske bestående av rå honning, rensende vulkansk aske, tangekstrakter og nærende planteoljer.

 

Behandlingen tilfører huden aktive enzymer og fjerner døde hudceller samtidig som du gjenoppretter hudens optimale futopptak. Et herlig ritual som girhuden din silkemyk og strålende.

Black Moon Drops Charcoal Cleansing Oil

Raaw_By_Trice_Black_Moon_Drops_klinikkes

Mild og beroligende oljerens for alle hudtyper, fullpakket med antioksidanter og essensielle fettsyrer. Har rensende egenskaper som drar ut urenheter og bakterier, samtidig som den fjerner sminke. Laget av næringsrik Evening Primrose Oil og beroligende Blue Tansy. Huden blir myk, ren og frisk!

Drops Of Gold Rejuvenating Facial Oil

Raaw_By_Trice_Drops_Of_Gold_Uden_Spejlin

Rett og slett magi i en flaske! En deillig ansikstolje som gir optimal næring til dehydrert hud. Oljen er nøye satt sammen for å hjelpe mot tidlig aldring og er fullpakket av aktive planteekstrakter for å fornye, reparere og gi liv til huden. 

Hjelper å reduserre mørke flekker og fine linjer. Gir huden en ungdommelig glød.

Blackened Santal - Perfume Oil Roller

Raaw_By_Trice_Blackened_Santal_Perfume_O

En fristende blanding av mystisk sandeltre og sedertre, krydret med kardemomme og mørk Madagaskar Vanilje. Løftet om et snev av fiolett og en delikat hint av iris. Produsert med naturlige oljer og organisk rørsukker alkohol En duft for både menn og kvinner. 

Hyaluronic Ocean Serum

Hyaluronic_Ocean_Serum_RAAW_by_Trice_kli

Gi huden din en ungdommelig glød og et løft av antioksidanter og mineraler med denne rike blandingen av Laminaria-alger og hyaluronsyre.

 

Hyaluronic Ocean Serum stimulerer kollagenproduksjon, fukter huden og hjelper til med å reparere skadede celler. Det forbedrer utseendet av fine linjer og gir myk og forynget hud.

Ocean Botanical Hand & Body Wash

raaw_by_trice_ocean_botanical_wash_klini

Forfriskende, naturlig hånd- og kroppsvask av tang, laget med finfreset vukansk pimpsten.

Stimulerer sirkulasjonen og eksfolierer, noe som bidrar til å fremme myk og glødende hud.

 

Hydratiserende, antioksidantrik blanding skyller fri for rester uten å irritere eller tørke ut huden.

Laminaria Eye Creme

RAAW_By_Trice_Laminaria_Eye_Creme_klinik

Organisk øyekrem med alger ekstrakt som bidrar til å gjøre huden fyldigere, reduserer synligheten av rynker og redusere mørke ringer og hevelse.

Denne effektive formelen består av oseanisk enzymer og antioksidanter som hjelper å definere den sarte hud rundt øynene og i stor grad forbedre hudens elastisitet.

Mandarin Moom - Perfume Oil Roller

Raaw_By_Trice_Mandarin_Moon_Perfume_Oil_

En oppløftende blanding av lys bergamott, duftende grapefrukt og et snev av sprø vetiver blander seg med mandarinblomstrer.  Oppkvikkende. Forfriskende. Energigivende.

for langvarig duft. En duft for både menn og kvinner.