top of page

Profhilo

Klinikk Estetikk

PROFHILO

Hva er Profhilo?
Profhilo er en hudforbedrende behandling som inneholder hyaluronsyre som vi har naturlig i huden. Egenskapen til hyaluronsyre er at den trekker til seg fukt, smører huden, og stimulerer til nydannelse av elastin og kollagen. Når vi taper hyaluronsyre blir huden slapp og rynkete. Når vi injiserer hyaluronsyre under huden stimulerer dette huden til å danne mer fukt, elastin og kollagen. Dette gir en hud som er glattere, fastere, har mindre linjer og rynker og får mer glød. 

Profhilo-Klinikk Estetikk

Hva er forskjellen på Profhilo og Filler?

Hyaluronsyre er et ustabilt langkjedet  sukkermolekyl. Når den blir injisert i huden i sin opprinnelige form, vil den forsvinne ut av kroppen etter 24 timer.En filler er en hyaluronsyre som er modifisert eller endret minimalt for at den skal vare lengre i huden. Fillere har ulike partikkelstørrelser, som gjør at man kan bygge volum eller konturere et ansikt.  Profhilo består av korte og lange sukkermolekylkjeder og har derfor lengre levetid enn naturlig hyaluronsyre. Profhilo har ikke den samme egenskapen som en filler når den kommer i huden. Profhilo lager ikke volum eller endrer utseendet. 

 

Behandlingen

Behandlingen utføres med injeksjon med 5 små stikk på hver side av ansiktet, eller 10 punkter på halsen. 

Profhilo er et av produktene på markedet som har den høyeste konsentrasjonen med hyaluronsyre i seg.  Produktet sprer seg i ansiktet, og ofte merker man en forbedring og et økt fuktnivå allerede etter første behandling. Dette er en helt overfladisk injeksjonsbehandling, og rett etter behandlingen kan man se små kuler i huden som vil forsvinne iløpet av et døgn. 

Anbefalt behandllinger er 2-3 avhengig av alder og behov, med et intervall på 4 uker. 

Vedlikehold hver 6 måned. 

 

Områder som kan behandles:
Ansikt og hals 

Pris pr behandling: 3900,- ( enten ansikt eller hals)

bottom of page