Søk

Tid for hudpleie

Etter en fantastisk sommer går vi inn i årets første høstmåned, og det er tid for å pleie huden igjen. Om sommeren slutter vi å bruke syrer på huden, og mange er litt slappere med hudpleie rutinene. Den gylne brunfargen som vi får av solen gjør at vi føler oss fine. Når høsten kommer har mange av oss en tendens til å føle at huden er tørrere, grovere, og nye pigmenteringer er noe av prisen vi må betale etter et opphold i solen.


Eksfoliering

Nummer en for å fjerne døde hudceller, og få tilbake noe av gløden er eksfoliering. Dette kan du gjøre med hjemmeprodukter som f.eks nattkrem med retinol, peel pads, eller scrub mask. Det raskeste og beste resultatet får du når du kombinerer peeling i klinikk, med kombinasjon av et tilpasset hjemmeprogram.


Når har vi kampanje på hudkonsultasjon med den populære PRX-T peelingen, samt hjemmeproduktene Detoxifying Scrub Mask og Hydrating Boosting Cream


Pris 2500,- for pakke med 1 peeling og produkter. Du sparer hele 1190,-

En super høst kickoff for huden.Tilfør huden fuktighet


En hud som er tørr vil føles stram, ha tørrhetslinjer og se gusten ut. Derfor er det viktig å tilføre huden fuktighet med gode fuktigivende produkter, som f.eks Hydrating Booster Cream eller Trio Balancing Moisture Treatment fra Skinbetterscience. i tillegg kan behandlinger som Revok50 eller Restylane Skinbooster være gode altenativer til en tørr hud som trenger fukt og kollagenstimulering. Det vil si at huden får tilbake mer spenst og fylde. Dette er fine behandlinger å starte med tidlig høst, og som kan være en fin forbredelse til ulike laserbehandlinger som jobber enda dypere i huden med arr, porer, solskader og oppstramming. En hud som er sunn og har fukt, vil få mye raskere og bedre resultat i kombinasjon med andre kosmetiske behandlinger.
Tørre lepper

Ønsker du å forbedre leppestruktur og fylde kan vi anbefale Fotana LIPLASE behandlingen.

Dette er en laserbehandling på leppene som gir kollagenstimulering av leppevevet.Dette er en behandling med lite nedetid og ingen risiko for blåmerker. Leppene får en liten plump, og behandlingen forbedrer strukturen ( leppene blir glattere). Det anbefales 3-4 behandlinger for optimalt resultat, og deretter vedlikeholdsbehandling etter behov.


Introduksjonspris 790,- pr behandling


 

Ingredienslisten din

  • Oppgi hver ingrediens og mengde

  • Lag gjerne en kobling til produktene du anbefaler

  • Ikke glem å ta med valgfrie tillegg til oppskriften

Punkt 1: La oss komme i gang


Dette er det første steget for å lage den perfekte retten. Vær så detaljert som mulig og sørg for at leserne klarer å følge med.


Legg til en overskrift for hvert punkt i oppskriften. Overskrifter dukker opp for leserne og får dem til å bla nedover på siden. Del prosessen opp i korte, klare punkter.


Punkt 2: Legg til så mange trinn som du føler at oppskriften din trenger.


Formater overskriften for hvert trinn til Overskrift 3.

 

Lukk innlegget


Avslutt med et raskt sammendrag av hva leserne dine nettopp har lært å lage. Be dem deretter om å legge igjen en kommentar, følge deg på sosiale medier eller sjekke relaterte innlegg.