top of page
Søk

Sommerkroppen 2021

Et år med korona, begrenset mulighet til å gå på treningssenter, hjemmekontor og litt ekstra trøstespising har ikke akkurat gjort underverker for kroppen. I starten av januar bestemte vi oss for å ta inn Fotona Starformer som første klinikk i Norden. Vi ønsket en maskin for kropp som var trygg, effektiv, og som ga gode resultater.


Vi har nå hatt Fotona Starformer i ca 6 uker, og mange av kundene som startet på denne har vært gjennom en kur på 8 behandlinger. Det er på tide å skrive noen ord om hva du kan forvente deg av denne maskinen.


Først og fremst må vi si noe om hva denne maskinen er og gjør.


Fotona Startformer Er en sikker, rask og enkel muskelbyggede metode for alle muskler. 19 % reduksjon av fett i snitt i behandlet område, og 16% økning i muskel masse i behandlet område etter 8 behandlinger. 30 minutters behandling på magen tilsvarer 20.000 situps. 30 minutters behandling på rumpa tilsvarer 20000 trappetrinn.


Dette er en ikke-invasiv behandling, hvor vi kan behandle 7 ulike muskelgrupper: Mageregion, hamstring (den store muskelen på baksiden av låret) lår, glutes (setemuskulatur) biceps og triceps (muskler på armens forside og bakside) skulder og ryggmusklatur

​​

StarFormer ™ bruker magnetisk stimulering for å målrettet nå selektive muskler. Behandlingen foregår at du ligger på en benk og får koblet en probe på muskelgruppen som skal behandles. Magnetisk stimulering er helt ufarlig og stimulerer muskelen som behandles slik at denne automatisk trekkes sammen. Muskelcellene bygges opp uten «frivillig» muskelkontrasjoner, og du får en lik effekt som ved tradisjonell trening. Resultatet av behandlingen er økt muskelmasse og styrke og kroppen tones og strammes opp.

StarFormer ™ brukes også til å stimulere bekkenbunnsmuskulatur og rygg for å behandle inkontinens hos menn eller kvinner. Under behandling er pasienten fullt påkledd og sitter i en komfortabel IntimaWave ™ -stol. De magnetiske applikatorene i stolen stimulerer muskelsammentrekning i hele bekkenbunnen som gir økt styrke og utholdenhet i bekkenbunnen. Resultatet er effektivt og langsiktig lindring av ukontrollert urinstrøm


Anbefalt antall behandlinger: 8

Pris på 8 behandlinger på et område : 12.000


Nå KAMPANJE PÅ et vaLGFRITT OMRÅDE + BEHANDLING AV RYGG, BEKKEN OG SETE I STOL = 14,000,- Du sparer 4000,-

Her er det utført 8 behandlinger med mage + rygg sete og bekken muskulatur.

rygg og bekkentreningen har gunstig effekt på muskelsmerter og inkontinensproblematikk.
Hilsen jentene på

Klinikk Estetikk


bottom of page