Søk

Skinbooster - en skikkelig "pick me upper"

De siste 2 til 3 årene har vi sett en positiv endring av spesielt yngre kvinners tilnærming til anti-aging. Forebygging har heldigvis fått mer og mer oppmerksomhet, og stadig flere kvinner er opptatt av å fremme og ivareta en sunn hud fremfor at målet skal være glatt og rynkefri. Forskning viser også at den aller viktigste faktoren vi mennesker ubevisst bruker når vi vurderer andres alder, vitalitet og utstråling, er hudkvaliteten og ikke linjer og rynker.

Vakker dame får Skinbooster behandling
Restylane Skinbooster - den beste behandlingen du kan gi huden din.

tart med å publisere nettstedet ditt, og logg deretter direkte inn på ditt nettsted fra skrivebordet eller mobilen. Pass på at du logger deg på med Wix-kontoen din, så du vil bli logget inn som admin til bloggen din.


Nå ønsker vi oss et naturlig og friskt utseende som står til vår alder og som harmonerer med resten av kroppen, som gjerne ikke har vært like eksponert for soling som ansikt, utringning og hender).


Skinbooster er den ultimate anti-age-behandlingen fordi den gir fukt, spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. Skinbooster er virkelig noe av det beste som finnes for å forebygge aldring og holde huden sunn og elastisk. For å få det beste resultatet anbefaler vi 2-5 behandlinger med ca 2-4 ukers mellomrom, men start nå med gi deg selv en liten boost på vårparten.

Slik virker en Skinbooster-behandling Fibroblastene er de cellene som produserer kollagen og elastiske fibre. Her dannes også hudens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres blir huden tørrere, tynnere og slappere. Restylane® Skinboosters™ eller Juvederms er stabilisert hyaluronsyre med en unik evne til å trekke til seg vann. En behandling med Skinboosters består av mikroinjeksjoner av stabilisert hyaluronsyre som legges rett under huden. Hudens kvalitet bedres ved at hydreringen i huden boostes, og dermed gjenopprettes fuktbalansen. Resultatet er en mykere, mer elastisk og motstandsdyktig hud med bedret spenst, struktur og glød. Flere behandlinger må gjennomføres for optimalt resultat.


Rens av huden
Rens huden godt hver kveld og morgen

Hva man kan gjøre hjemme for å få et enda bedre resultat. Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers, eller et hudpleieprogram. Et hjemmeprogram med gode hudprodukter vil gi huden et boost uten i fra og resultatene vil komme enda raskere.


Det bør bestå av hudrens, peeling og så ut fra din hudtilstand og alder enten av svært aktive produkter som cellekommuniserende ingredienser som fruktsyrer og retinol, (a-vitamin), eller produkter som adresserer dine hudutfordringer.

Skal vi velge et produkt som vi synes er utrolig bra og som passer for alle uavhengig av kjønn og alder blir det Niactil 4% fra Elixir. Den gir alt huden trenger til daglig og passer alle hudtyper og tilstander. Motvirker urenheter, reduserer store porer og gir jevnere hudoverflate, fjerner døde hudceller, gir fukt, forbedrer fine linjer og pigmentering. Den kan til og med brukes under øynene.