Søk

Restylane Skinbooster - En forebyggende behandling

Ønsker du deg en hudforbedring som ser naturlig ut og har lang effekt? Eller ønsker du deg en behandling som kan være med på å forebygge solskader og volumtap? Da er Restylane Skinbooster en behandling som kan være noe for deg.


Restylane Skinbooster er en fukt- og kollagenstimulerende behandling som gir en forbedret hudkvalitet og oppstrammende effekt. Dette er en fin behandling for deg som føler at du trenger mer fukt og litt plump

i huden din.


Denne behandlingen passer fra alderen 35 år og oppover. Behandlingen tas som en kur over 3 ganger med en behandling i måneden. Deretter anbefaler vi en touch up behandling etter 6-8 måneder.


Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder behandlinger med Restylane Skinbooster, og årsaken til dette er at det norske klimaet med mye kulde gjør at vi generellt har en mye tørrere hud. Spesielt nå på våren er det mange som ønsker å friske opp huden sin før sommeren.


Når man jobber med kollagenstimulerende behandlinger i huden, tar det tid før du ser den ønskede endringen i huden. Restylane Skinbooster jobber over tid, og for hver behandling blir effekten bedre, men resultatet er på topp 6 måneder etter siste behandling.


Restylane Skinbooster er en perfekt behandling å starte med nå i april. Hvis man i tillegg kombinerer denne behandlingen med den popukære peelingen PRX - T 33 som også jobber på overfladiske linjer, rynker, pigmenter, samt at den har en oppstrammende effekt.


Her er det utført 3 behandlinger med Restylane Skinbooster 2 ml med 1 måneds mellomrom

Hun har brukt produkter fra Noon Aesthetics og blant annet Reform eye cream rundt øynene.


Mange er nyskjerrige på Restylane Skinbooster behandlingen, og har du aldri gjort noen injeksjonsbehandling er dette en perfekt behandling å starte med.

Beste hilsener

fra Kari Anne