top of page
Søk

November tilbud - Fotona tightsculpting (Ansikt)

Høsten er en fin tid for å jobbe med laser på huden, og vi er godt i gang. I går fikk vi det nye håndstykket ( T-runner), og vi hadde opplæring med Frode Sitter som er en av Norges dyktigste på laserkunnskap. Idag er vi den eneste klinikken i Vestfold med Fotona laser, som tilbyr behandling med dette håndstykket.

Vi jobber mye med Fotonalaseren som forbedrer hudkvalitet, arr, strammer opp huden, og gir en jevnere hudtone. Med denne laseren jobber vi i flere lag i huden. Det som er en gamechanger med det nye håndstykket er at den er raskere, og "mer effektiv". Det vi si at DU får et bedre resultat etter hver eneste behandling.

Mange ønsker oppstramming av "slapp" hud. Det er viktig å huske på at ingen behandling kan erstatte kirurgi, men kombinasjonen av gode hudpleieprodukter, injeksjonsbehandlinger med fukt som Restylane Skinbooster eller Revok50, og Fotona laser kan gi fantastiske resultater.

På bildene under har vi utført kombinasjonsbehandlinger med: Hudprogram, Restylane Skinbooster og Fotona laser over 6 måneder. Det tar TID å få tilbake volum/kollagenstimulering. En tørr hud trenger mer fukt i huden for å få et optimalt resultat. Huden "jobber" over tid (6 måneder) og resultatet blir en hud som får tilbake fukt, spenst, volum, oppstramming og glød.