Søk

November tilbud - Fotona tightsculpting (Ansikt)

Høsten er en fin tid for å jobbe med laser på huden, og vi er godt i gang. I går fikk vi det nye håndstykket ( T-runner), og vi hadde opplæring med Frode Sitter som er en av Norges dyktigste på laserkunnskap. Idag er vi den eneste klinikken i Vestfold med Fotona laser, som tilbyr behandling med dette håndstykket.

Vi jobber mye med Fotonalaseren som forbedrer hudkvalitet, arr, strammer opp huden, og gir en jevnere hudtone. Med denne laseren jobber vi i flere lag i huden. Det som er en gamechanger med det nye håndstykket er at den er raskere, og "mer effektiv". Det vi si at DU får et bedre resultat etter hver eneste behandling.

Mange ønsker oppstramming av "slapp" hud. Det er viktig å huske på at ingen behandling kan erstatte kirurgi, men kombinasjonen av gode hudpleieprodukter, injeksjonsbehandlinger med fukt som Restylane Skinbooster eller Revok50, og Fotona laser kan gi fantastiske resultater.

På bildene under har vi utført kombinasjonsbehandlinger med: Hudprogram, Restylane Skinbooster og Fotona laser over 6 måneder. Det tar TID å få tilbake volum/kollagenstimulering. En tørr hud trenger mer fukt i huden for å få et optimalt resultat. Huden "jobber" over tid (6 måneder) og resultatet blir en hud som får tilbake fukt, spenst, volum, oppstramming og glød.

I november gir vi dere et fantastisk tilbud. Dette er Fotona tightsculpting i ansiktet. Det vil si en oppstrammende behandling hvor vi avslutter med en lett eller medium Peel

(etter ditt ønske). Dette er en perfekt julebordsbehandling hvis du ikke ønsker nedetid, og kun en fresh up eller vedlikeholdsbehandling. Ønsker du en oppstrammende effekt over tid, kan du starte nå med å ta dette som en kur. Vi anbefaler også peeling som vil forbedre hudoverflaten din.

Pris 2990,- Du får også med 5 ml Alpharet Overrnight Cream + 15 ml Alto Advanced Defense & Repair Serum

( så langt lagret rekker) Du sparer 3510,-

behandling + kremer vil gi en fresh look I denne tiden hvor huden kan føles litt tørr og gusten!

Det er begrenset antall med bookinger, så her gjelder det å være raskt ute å bestille time.

Ha en fin november

Siv Ovidie & Kari Anne