top of page
Søk

Høstkampanje 2021 Restylane Skinbooster + PRX t-33

Restylane Skinbooster - Gir et naturlig resultat

De siste 2 til 3 årene har vi sett en positiv endring av spesielt yngre kvinners tilnærming til anti-aging. Forebygging har heldigvis fått mer og mer oppmerksomhet, og stadig flere kvinner er opptatt av å fremme og ivareta en sunn hud fremfor at målet skal være glatt og rynkefri. Forskning viser også at den aller viktigste faktoren vi mennesker ubevisst bruker når vi vurderer andres alder, vitalitet og utstråling, er hudkvaliteten og ikke linjer og rynker.

Nå ønsker vi oss et naturlig og friskt utseende som står til vår alder og som harmonerer med resten av kroppen, som gjerne ikke har vært like eksponert for soling som ansikt, utringning og hender.

Skinbooster er den ultimate anti-age-behandlingen fordi den gir fukt, spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. Skinbooster er virkelig noe av det beste som finnes for å forebygge aldring og holde huden sunn og elastisk. For å få det beste resultatet anbefaler vi 3 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom.Slik virker en Skinbooster-behandling Fibroblastene er de cellene som produserer kollagen og elastiske fibre. Her dannes også hudens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og fungere som et støtdempende fyllematriale mellom disse elastiske fibrene. Restylane® Skinboosters™ injiseres rett under huden med en nål eller en kanyle. Det vil si at mån får mikroinjeksjoner med stabilisert hyaluronsyre som legges rett under huden. Hudens kvalitet bedres ved at hydreringen i huden boostes, og dermed gjenopprettes fuktbalansen. Resultatet er en mykere, mer elastisk og motstandsdyktig hud med bedret spenst, struktur og glød. Flere behandlinger må gjennomføres for optimalt resultat.Hva man kan gjøre hjemme for å få et enda bedre resultat? Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers, eller et hudpleieprogram. Et hjemmeprogram med gode hudprodukter vil gi huden et boost uten i fra og resultatene vil komme enda raskere.


I september frem til 15 oktober har vi følgende kampanje.

Kjøp en kur med Restylane Skinbooster, og få med deg en gratis PRX-t 33 peel ved hver behandling med skinbooster. Det vi si at du i tillegg til Skinbooster behandlingen får en behandling til verdi 5970,-


Her får du en perfekt kombinasjon av behandlinger som jobber under og på hudoverflaten.Her er huden behandlet båder med Restylane skinbooster og en serie med overflatepeelinger. Restylane skinbooster gir fukt, reduserer linjer og gir en litt mer plumpet effekt i huden, mens peelingen jobber på hudstruktur, pigment, og samtidig har en kollagenstimulerende effekt.


Ved slike behandlinger tar det oppil 6 måneder før du får opptilmal effekt. Så ønsker du en hudforbedring før jul, er det nå


Restylane skinbooster kan også benyttes til behandling på hals, decolletage og hender.

Siste innlegg Se alle Leppeforstørrelse med Clearlift Start høsten med hudkonsultasjon