Søk

BioSil - Et av tidenes beste skjønnhetsprodukt

Patentert & klinisk dokumentert skjønnhetstilskudd

I dag er det mange som tar kollagen i ulike former. Kollagentilskudd er et rent proteintilskudd. Ofte står det på pakningen at det kan hjelpe kollagenproduksjonen. De fleste av oss med en normal fordøyelse, og som ikke er underernært vil ikke få noen særlig effekt av kollagentilskudd. vi får i oss kollagen gjennom maten vi spiser (bl.a kjøtt). kroppen tar opp de aminosyrene vi trenger, og disse aminosyrene blir fordelt rundt til ulike organer, og går ikke automatisk bare til huden. 

Sammenhengen mellom BioSil og kollagen er at BioSil stimulerer de fysiologiske prossessene som øker produksjonen av kollagen. Det er to vidt forskjellige ting det å spise kollagen, og det å faktisk generere kollagen. 

BioSil stimulerer fiborblastene i dermis til økt produksjon av kollagen. Effekten av BioSil er at man får en foryngende virkning som vises på elastitet, linjer, rynker, glød, hudens fuktnivå., og en jevnerer hudoverflate. BioSil gir rett og slett en økt hudkvalitet. 

89% økt hudelastitet

30% Reduksjon av fine linjer og Rynker

13% Sterkere og tykkere hår

Sterkere negler

Betydelig redusert porestørrelse

øker hudens glød betraktelig

Kraftig reduksjon av mørke ringer under øynene

Økt fuktnivå i huden

BioSil er endelig i Norge etter 25 år på det internasjonale markedet. dette produktet er velutprøvd, og det er flere studier som følger forskingens gullstandard.