top of page
Klinikk Estetikk plasmage

Plasmage

Har du tunge øyelokk, kråketær eller rynker på overleppe,men vegrer deg for å operere? Da kan plasmage være noe for deg.
Plasmage er en såkalt ikke invasiv behandling. I stedet for å operere, benytter Plasmage lys-energi som fordamper bort det øverste hudlaget slik at hudvevet trekkes sammen.   

Plasmage Klinikk estetikk

Hvordan foregår behandlingen?
Vi påfører bedøvelseskrem på området som skal behandles en time før oppstart.
Håndstykket vi bruker skaper plasmalys som ligner en gnist. Lyset, eller gnisten, føres fra spissen av håndstykket til huden – som da fordamper med mikromillimeter. Selve behandlingen tar ca 30 minutter. Etter behandling kan man nesten umiddelbart se at huden har strammet seg opp. Du vil se små brune prikker i det behandlede område, som blir en sårskorpe i huden.

Etter behandling
Etter behandlingen ligger du med kjøling av det behandlede området i 10-15 minutter. Vi smører deretter på fucidin - en antibakteriell salve - hvor huden er behandlet. Etter 2 dager smører du inn området med hvit vaselin frem til de små skorpene faller av, det tar normalt 4-7 dager. I denne perioden er det viktig å ikke "plukke" på skorpene!
De første dagene er det normalt med hevelse i det behandlede området.
Det er viktig å bruke høy faktor med UVA og UVB beskyttelse i 3 måneder de neste 3 månedene. Produkter med høy faktor, både i pudderform og krem, kan kjøpes i vår klinikk.

Effekten av plasmage kan være opptil 2 år. Anbefalt behandling 1-2 behandlinger med 3 måneders mellomrom

Indikasjoner: Øvre øyelokk, nedre øyelokk, kråketær og overleppe.

bottom of page