Klinikk Estetikk kjemisk peeling

Kjemisk peeling

Ved en kjemisk peeling legger vi en syre på huden som gir en kjemisk reaksjon. På vår klinikk har avanserte peelinger som gir god effekt i huden uten å flasse, og peelinger hvor det øverste hudlaget kan flasse av.

Det viktig å velge riktig syrebehandling i forhold til akkurat din hud og dine hudproblemer fordi de ulike syrene har forskjellig effekt. Mange synes at peeling og syrebehandlinger høres skummelt ut, men dette er en av de mest effektive behandlingene for å opprettholde en sunn og frisk hud.

Kjemisk peeling Klinikk Estetikk.jpg

Hva kan en kjemisk peel eller syre behandling forbedre?

 

En kjemisk peeling kan forbedre hud ved overproduksjon av talg, acneproblemer, inflammasjon, pigmenter, linjer, rynker og forbedre fuktnivået i huden. En kjemisk peeling gir deg en sunn og frisk hud med glød.

 

Forbehandling

Når du skal ha en behandling med syrer eller kjemisk peeling er det viktig å forbehandle med hjemmeprodukter som inneholder tilsvarende syrer slik at huden er forbredt. Dette er også viktig for at du skal få best mulig resultat ut av behandlingen.

 

Nedetid

Dette vil variere på bakgrunn av hudtilstand og type syrebehandling. Nedetid kan variere fra ingen - til 5-7 dager etter syrebehandlingen. Huden blir tørr og stram etter noen dager og begynner å flasse. Dette normaliserer seg fra ca dag 5 - 6. 

Skal du ha en peeling hvor du flasser er det helt nødvendig med fuktgivende produkter i etterkant av behandlingen. Produktene du trenger har vi i vår klinikk.

 

Unngå å dra av hudflak - eller eksponere huden for sol i denne perioden. Etter en peeling bør du bruke høy solfaktor – Vi anebfaler 50 i solfaktor med UVA og UVB beskyttelse. Høy faktor bør du uansett ha som en del av din daglige hudpleierutine året rundt. 

Hvor mange peelinger trenger jeg?

Det vil variere fra hva hvilken type peeling du velger. Det vanligste er å utføre en serie på 4 - 6 behandlinger med 2-4 ukers mellom.

Som regel anbefaler vi en vedlikeholdsbehandling hver 3 måned.

-Filler

-Klinikk Estetikk

Tønsberg

Botox