Forside_slide 1.png

Om oss

Vær trygg på din behandler

I Norge har vi autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med kosmetiske medikamenter. Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn Autorisasjonen innebærer at behandleren har omfattende opplæring, er oppdatert på de nyeste teknikkene og har full support fra leverandører.Autorisasjonen oppdateres hvert år med oversikt over behandlers kompetansenivå.

Det er din garanti for tillit og trygghet.

Kari Anne Eik

"For meg er det viktig å kunne tilby behandlinger som gir et naturlig resultat, og som gir hudforbedring og en sunn hudhelse" 

Jeg har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2009 og har blant annet jobbet i selskapet Teres (Nå Aleris) i flere år

 

Jeg har spesialisert meginnen injeksjons-behandlinger med Restylane og azzalure gjennom Galderma, og er instruktør/kursholder for flere av mine leverandører.

Med jevnlige oppdateringer på kurs og nye trender,  kan jeg tilby deg erfaring, kvalitet, oppfølging og de beste behandlingene på markedet.

 

Jeg tilbyr behandlinger og kombinasjonbehandlinger for å skreddersy og tilpasse behandlinger som passer for deg.

Siv Ovidie Kaspersen.png

Siv Ovidie

Kaspersen

"En trygg og sikker behandling med sertifiserte behandlere er det beste utgangspunkt for et vakkert resultat" 

Siv Ovidie har mangeårig bakgrunn som sykepleier og kursholder innen helsevesenet og videreutdannet seg til spesialist som kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2009.

 
Tidligere har  hun drevet med intern opplæring av kollegaer ift filler, og følger nøye med på trender og nyheter på markedet.

 

Hun har fokus på å trygge kundene under behandling, så de som er engstelige skal få best mulig opplevelse i behandlingssituasjonen. Har du sprøyteskrekk og ønsker injeksjon så si gjerne fra på forhånd, så setter jeg av ekstra tid til deg

Morten H. Haug

Vår ansvarlige lege og spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer Han er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet.

Alle injeksjoner med Botox krever nå konsutasjon av lege.

Dr. Haug er vår ansvarlige lege og medisinskfaglige rådgiver.

 

  Dr. Haug var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel, og har drevet privat plastikkirurgi siden 1996. Dr. Haug er en av landets mest erfarne innen faget.

Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikk, i tillegg til utstrakt erfaring innen ansikts- og brystkirurgi.

 

Haug har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker

Ingeborg.png

Ingeborg Hundsal

"Jeg hjelper deg med kostholdsveiledning

og gir deg en helhetlig

tilnærming til kropp og hud" 

Ingeborg er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for Personlig trening, og har jobbet som PT i perioden 2014-2018. Hun har også hatt et privat studio i Oslo for hun var PT for kvinner.

Hun hadde to mentorer i kosthold og trening som heter Silje Mariella Westby og Børge Fagerli. I tillegg studerer hun avansert kosmetisk hudpleie ved Vestfold hudakademi.

 

Gjennom kunnskapen hun har tilegnet seg har hun en helhetlig tilnærming til kropp og hud. Hos oss vil Ingeborg tilby kostholdsveiledning.

bloggen vår

Følg med på Klinikk Estetikk sin blogg for alt innen hud, skjønnhet og velvære

Følg oss på instagram og facebook

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon