top of page
Klinikk Estetikk

Om oss

Vær trygg på din behandler

I Norge har vi autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med kosmetiske medikamenter. Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn Autorisasjonen innebærer at behandleren har omfattende opplæring, er oppdatert på de nyeste teknikkene og har full support fra leverandører.Autorisasjonen oppdateres hvert år med oversikt over behandlers kompetansenivå.
Det er din garanti for tillit og trygghet.

Kari Anne Eik

Kari Anne Eik

" For meg er det viktig å gi behandlinger som gir et naturlig resultat og hudforbedring og en sunn hudhelse" 

Kosmetisk sykepleier

Jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2009 hos Teres (Nå Aleris) i flere år.
Spesialisert innen injeksjons-behandlinger med Restylane og azzalure og er instruktør/kursholder for flere leverandører innen kosmetisk sykepleie.​ Med jevnlige kurs og oppdateringer innen nye trender, tilbyr Kari Anne deg erfaring, kvalitet, oppfølging og de beste behandlingene på markedet.

Siv Ovidie Kaspersen

Siv Ovidie Kaspersen

" En trygg og sikker behandling med sertifiserte behandlere er det beste utgangspunkt for et vakkert resultat" 

Kosmetisk sykepleier

Mangeårig bakgrunn som sykepleier og kursholder innen helsevesenet og videreutdannet til spesialist som kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2009. Tidligere drevet med intern opplæring av kollegaer ift filler, og følger nøye med på trender og nyheter på markedet.

Hun har fokus på å trygge kundene under behandling, slik at de som er engstelige skal få best mulig opplevelse i behandlingssituasjonen. Har du sprøyteskrekk og ønsker injeksjon, si gjerne fra på forhånd, så setter jeg av ekstra tid til deg

Morten Haug

Morten H. Haug

Ansvarlig lege ved vår klinikk og spesialist innen plastikk kirurgi og øre/ nese/ hals

Plastikk kirurg

Alle injeksjoner med Botox krever konsultasjon av lege. Dr. Haug er vår ansvarlige lege og medisinskfaglige rådgiver.

En av grunnleggerne av Nobel Clinic, nå Aleris Colosseum-Nobel. Han har utført privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2000 neseplastikker.

Nadja Tanovic

Nadja Tanovic

"Min hjertesak er å fremme at estetiske og dermatologiske prosedyrer kan utøves trygt, være oppløftende og gi et naturlig og sosialt akseptert resultat. Å jobbe med mennesker, hud og estetikk gir meg muligheten til å komme i mitt kreative hjørne, hvor jeg trives best."

Lege med spesialisering innen trådløft

Lege under spesialisering i øre nese hals, og tidligere erfaring fra legevakt og akuttmedisin. Jobber som trådløft instruktør for Amedica og er spesialisert innen dette. Er opptatt av balanse og naturlige resultat i samspill med injeksjon og trådløftbehavdling.

bloggen vår

Følg med på Klinikk Estetikk sin blogg for alt innen hud, skjønnhet og velvære

Følg oss på instagram og facebook

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
bottom of page