Forside_slide 1.png

muskelavslappende

Injeksjon

Denne behandlingen krever elektronisk konsultasjon fra vår egen lege. Når du bestiller time for behandling hos oss sender vi deg en link til et skjema som du fyller ut og returnerer til oss. På grunn av personvern må du ha bankid for å logge deg inn. Godkjenning fra lege gjelder for ett år av gangen, så lenge helsetilstanden din ikke endrer seg.
 
Selve behandlingen utføres av erfarne kosmetiske sykepleiere hos Klinikk Estetikk
Muskelavslappende legemiddel som er brukt både medisinsk og kosmetisk i mange år, og er i utgangspunktet helt ufarlig.  

Botox medikamentelle muskelavslappende i

I kosmetisk sammenheng benyttes middelet til å glatte ut linjer som er en følge av muskulaturens bevegelse - for eksempel linjer i pannen, rundt øynene og over leppene, altså på områder hvor mimikk, økt alder og livsstil lett fører til at linjene oppstår.
Det muskelavslappende middelet kan også brukes mot overdreven svette under armene, ved tanngnissing, «sure» munnviker, og såkalt gummysmile (der leppen trekker seg oppover tannkjøttet ved smiling)

Behandling
​Under behandling injiseres små doser av stoffet inn i den aktuelle muskelen med en tynn nål, og blokkerer den spesifikke nerveimpulsen.  Musklene vil slappe av, og sammentrekningene som fører til at linjene oppstår vil avta helt eller delvis.
Effekten vil stort sett inntreffe innen 3-7 dager. Er du i tvil om effekten, anbefaler vi en kontroll etter 14 dager (alltid ved første gangs behandling). Effekten varer stort sett 3-5 måneder.

Reaksjoner
Du kan bli rød og få litt hevelse som følge av behandlingen. Dette er forbigående og etter cirka 15 minutter vil du ikke se noen slike reaksjoner.
Enkelte opplever å få blåmerker, noen rapporterer om forbigående hodepine som kan vare opptil to uker.

Bivirkninger
Ved injeksjonsbehandlinger er det alltid fare for infeksjon, selv om denne risikoen er relativt liten. Det er rapportert om forbigående tilfeller med ptose (hengende øyelokk) som følge av behandling for sinnarynken mellom øynene. 

Kontraindikasjon
Er du gravid, ammende, eller har visse nevrologiske sykdommer kan du ikke behandles med botulinumtoxin. Ved nedsatt allmenntilstand og feber må du vente til du er helt frisk igjen før behandling.

-Filler

-Klinikk Estetikk

Tønsberg

Botox