top of page
Klinikk Estetikk kjemisk peeling

jalupro Hydro Booster

Jalupro Super Hydro gir næring til huden og bidrar til naturlig foryngelse. Jalupro er en sikker absorberbar injiserbar løsning som fungerer som en dermal "biorevitaliser" (hudkollagenforsterker) som brukes til å forbedre hudtekstur og myke opp fine linjer og rynker. 

Jalupro Super Hydro fukter svært tørr hud, stimulerer produksjonen av elastin og kollagen og gir en oppstrammende effekt. 

HVA KJENNETEGNER REVOK50?

 

Behandlingen stimulerer og gir næringsstoffer til huden. Dette setter i gang produksjonen av elastin og kollagen som gir deg fastere hud. Den forbedrer fukt, linjer og hudstruktur. Hyaluronsyre fukter både i dypere og mer overfladiske lag, samtidig som aminosyrer og peptider er med på styrke og trigge fbroblastcellen til dannelsen av kollagen og elastin. En biorevitaliserende behandling er med på å styrke huden, og forbedre  hudkvaliteten. Behandlingen passer til alle hudtyper. Både forebyggende, og når man kjenner at huden begynner å miste fylde. 

Behandlingen utføres som en kur med 3-4 behandlinger med 1 måneds mellomrom. 

 

Behandlingen består av 6 små overfladiske injeksjonspunkter på hver side av ansiktet. Den har få bivirkninger, og reaksjonene ( små kuler i huden) er som regel borte iløpet av noen timer til 24 timer. 

 

 

Områder som kan behandles med Jalupro Hydro Booster

Ansikt

Hals

Decolletage

Hender

 

Denne behandlingen er super å kombinere med hudprogram, peelinger,  microneedling, filler, mesoterapi og laserbehandlinger. 

bottom of page