top of page
Hudpleie Klinikk Estetikk

For et optimalt resultat av dine behandlinger - eller kun et ønske om en god og sunn hudhelse, fører vi anerkjente og kvalitetssikre produkter.
Vi finner de beste produktene og setter sammen løsninger som gir deg en sunn og strålende hud.
Hos oss kan du bestille en hudkonsultasjon hvor vi sammen finner den beste løsningen for din hud.Du akn bruke disse produktene alene, eller som et tillegg til noen av våre behandlinger som fillerbehandlinger med Restylane eller våre andre effektive hudbehandlinger. 

Skinbetter science

Skinbetter Science er en hudpleie serie fra USA som har to eksklusive og innovative teknologier, som skiller Skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker 

Den revolusjonerende Interfuse™–teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. Den har en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.​
Dette vil si at dette er produkter med aktive ingredienser som gir resultater uten irritasjon og nedetid. Dette er også en liten serie hvor du kommer langt med å starte med bestselger produktet alpharet overnight cream. ​​

Skinbetter Science Klinikk Estetikk

Skinbetter science peel

Til serien Skin Better Science kan du også få utført Alpharet professional peel system i klinikken.​

Dette er peelinger som forbedrer hudtone, hudstruktur, og solskader, og gir deg en fin glød i huden. Dette er peelinger som ikke gir avflassing, men jobber dypere ned i huden, og gir deg et bedre resultat. 

Peeling Klinikk Estetikk

Lactoceramide

NOON Aesthetics

NOON Aesthetics TM redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien med markedets høyeste nivå på flere aktive ingredienser leverer imponerende resultater på en rekke hundutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet, uren hud,talgproblematikk, rød og sensitiv hud. Fordelen med denne serien er at den ikke gir uønsket bivirkninger som irritasjon i huden. 

Hva er Dermshield?

DermshieldTM er et teknologisk gjennombrudd som muliggjør bruk av potente ingredienser i hudpleieproduktene uten de vanlige bivirkningene som irritasjon og flassing. 

Produktene til NOON Aesthetics inneholder markedets høyeste konsentrasjoner og det beste av alt, du behøver ikke å gjennomgå irriterende tilvenningistid eller aggressiv nedetid.

Azelaic forte 25

Meline

Meline er et spesialisert hudprogram, som er rettet mot behandling av ujevn hudtone. I tillegg forbedrer Meline aldringstegn, fine linjer, rynker, forbedrer solskadet hud og gir huden glød.

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av alle typer av hudpigmentering. Det unike med MeLine er at serien tar hensyn til de ulike fototypene og behandler disse ulikt for optimalt resultat. MeLine skiller mellom Caucasian Skin (fototypene I-IV) og Ethnic Skin (fototypene IV-VI). Meline viser raskt resultater

Serien består av hjemmeprodukter og klinikkprodukter, og gir 90-95% forbedringer innen 60-90 dager.

MELINE behandler pigment forårsaket av:
Solskader
Melasma
Postinflammatorisk hyperpigmenteringer

Klinikk Estetikk Meline før-etter

bloggen vår

Følg med på Klinikk Estetikk sin blogg for alt innen hud, skjønnhet og velvære

bloggen vår

Følg med på Klinikk Estetikk sin blogg for alt innen hud, skjønnhet og velvære

bottom of page