top of page
Klinikk Estetikk microneedling

Dermapen

Dermapen lager kontrollerte skader i huden som stimulerer til dannelsen av kollagen. Dette resulterer i forbedring av linjer, rynker og hudkvalitet.
Dermapen er en microneedling behandling som lager små mikroperforasjoner i huden. Det fører til at huden aktiverer reparasjonmekanismene i kroppen og  leger skaden raskt. Resultatet gir en hudforbedrende effekt, med stimulering av kollagen og elastin.  Allerede etter en behandling merker du forskjell på huden.

Dermapen microneedling Klinikk Estetikk.
Dermapen  premiert

Microneedling har effekt på
Hudoppstramming
Linjer og rynker,  også rundt øyne og munn
Porer
Arr
Pigmenter
Forbedret glød og hudtone.
Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollète.
 
Dermapen er markedets mest avanserte microneedling system. Den penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde. På denne måten kan man stimulere og aktivere de ulike hudcellene.
Dermanpen kan brukes i kombinasjon med andre behandlinger som peeling og mesoterapi for å oppnå et enda bedre resultat.
 
​Før behandling
Som regel er det ikke nødvendig med bedøvelse, ønsker man bedøvelse påføres det ca 45 min før behandlingen. Huden blir renset og desinfisert før microneedling.

Behandlingen
Microneedling tar 15-20 minutter. i tillegg til rens og desinfisering, og eventuell bedøvelse Behandlingen avsluttes med en kjølende ansiktsmaske eller LED lysbehandling. 

Etter behandlingen
Rett etter behandlingen føler du deg ”solbrent” , og huden er rød. Ikke  bruk sminke før 12 timer etter behandlingen. Du kan være rød i huden noen dager, og noen opplever flassing etter 2-3 dager.  Mange opplever glød i huden etter en behandling. 
Etter behandling kan vi anbefale K-Ceutic solfaktor 50 Oxygentix
 
Bivirkninger
Dette er en trygg behandling med liten risiko for bivirkninger.  Ved alle behandlinger hvor  man perforerer huden med en nål vil det alltid være en risiko for infeksjon, eller man kan få en allergisk reaksjon på ingredienser i serumet som påføres huden under microneedling.

Varighet
For å oppnå et optimalt resultat med microneedling er det anbefalt, og ta en kur på 4 – 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom .
 

bottom of page