top of page
Klinikk Estetikk kjemisk peeling

BodySlim

Dette er avansert MESO-terapi på sitt beste! Ryktet om Body Slim spredte seg som ild i tørt gress da det ble introdusert i Norge. Både behandlere og kunder beskriver effekten som:  "amazing!". Rask, trygg og effektiv fjerning av fett i dobbelthake, mage, enkearmer og mye mer!

BodySlim ansikt Klinikk Estetikk
Hyalax BodySlim ansikt Klinikk Estetikk
BodySlim Hyalax ansikt Klinikk Estetikk

FETTSMELTENDE BEHANDLING

BodySlim er en fettsmeltende behandling som utføres med HyaluronPenn eller korte nåler. Virkestoffet arbeider i vevet og reduserer dannelsen av adipocytter (fettceller), i tillegg til å redusere mengden fett i cellene. Behandlingen gir  lite smerter og ingen bivirkninger.

 De aktive og sikre ingrediensene gjør det mulig å oppnå et utmerket resultat i ansikt og kropp. Behandlingen kan utføres med HyaluronPenn, som mesoterapi eller med injeksjon for sykepleier.

Dette er en lipolytisk løsning. Det vil si at den spalter fettet ved hjelp av enzymer, og har defor en fettsmeltende effekt. Hyalax meso body slim har også drenerende effekt. De aktive og sikre ingrediensene gjør det mulig å oppnå resultater både på uønsket fettansamlinger i ansikt og på kroppen.  

BODYSLIM

Behandling med Hyalax BodySlim er trygg, og har ingen nedetid. Under behandlingen kan du merke noe sviing og varme. Etter behandling du vil se små "myggstikk" på behandlet området, men de vil forsvinne i løpet av noen timer. Noen kan få mindre blåmerker (lignende etter blodprøver) og huden kan føles noe stram og øm neste dag.
Aktive virkestoffer:
Acetyl hexapeptide 39
Natrium hyaluronat
Natrium Laktat

bottom of page